Siis todellakin kärsin. Televisio pauhaa takana, vuorossa oli hetki sitten lasten lemppariohjelma eli Skabadabaduu vai miten se nimi menikään. Joka tapauksessa, subbari juniorin tarjontaa siis. Sitä ennenhän tuli toinen lasten lemppariohjelma, se missä lauletaan siis tämä... Staraoke. Jep. Kummassakin juontajana Kana. Kana. Kana Kana. Kanamainen Kana. Mikä ihme siinä on, että jokaisella, lähes tulkoon ainakin, on joku TV-juontaja jota EI yksinkertaisesti voi sietää.

Omaa äitiäni inhotti yli kaiken Arja Koriseva. No, minua taas ei. Oikeastaan tähän päivään mennessä ei kukaan muu TV-kasvo ole minua todella ärsyttänyt kuin Petteri Ahomaa. Nyt Kana on ajanut kirkkaasti Ahomaan edelle. Viikko viikolta välimatka kasvaa, kohtahan tässä alkaa Ahomaa tuntua jo siedettävältä. Ja nythän meillä raikaa aamupäivällä Staraoke ensimmäisen kerran, iltapäivällä kolmonen seuraa sen toiseen kertaan. Kana kotkottaa minkä ehtii, Staraoken kohdalla kärsimystä lisää, anteeksi vain niille vanhemmille jotka tästä pahoittavat mielensä, tyttö tai poika joka suoraan sanoen lähes joka kerta raiskaa pari hyvää kotimaista kappaletta.

En tiedä tulenko koskaan toipumaan Yön Rakkaus On Lumivalkoinen-kappaleen eilisestä versiosta, vielä epätodennäköisempää se toipuminen on tämän päivän Yhtä En Saa-biisin versiosta. Joo joo, tiedetään, äänellään se variskin laulaa ja itse asiassa, minusta on hienoa, että tuollainen mahdollisuus lapsille on olemassa mutta silti. Eikö tuo kolmonen voisi seurata jotain muuta ohjelmaa samalla kiihkeydellä? Vaikkapa Avaraa Luontoa? Ruokalaa? Ihan mitä vaan, mutta ei noita hoilotuskisoja jotka on pilattu jo ihan silläkin että juontajana toimii yli-intoileva Kana.

Vaan arvatkaapa mikä osoittautui ärsyttävimmäksi kyseisen kanavan kohdalla? Kesävisan jälkeen julistettiin ilosanomaa kilpailusta joka kanavalla on. Kirjoita ikimuistoisin ja mukavin kesätapahtumasi tai muistosi ja voita päivä studiolla. Paras kesämuisto palkitaan. Voi helvetti! Millä hitolla ne sen määrittelee, mikä on PARAS KESÄMUISTO? Siis lapsen silmissä paras? Se saamarin Kanako sen valitsee? Vai joku muu? Kriteerit?

Yhdelle lapselle paras muisto on retki Puuhamaahan, toiselle kesäleiri, kolmannelle mökin laiturilta kalastettu ahven. Hei ihan oikeasti! Ärsytys ärsytys ärsytys!!! Tottahan se, kuka ikinä sen valitseekin mikä on paras, heijastaa sen omaan lapsuuden parhaaseen hetkeen tai siihen mitä olisi eniten toivonut lapsuuskesäänsä kohokohdaksi. Epäreilu kilpailu, todellakin!

Ja se Kana. Kana pysyköön orrellaan. Ja kolmonen saa kohta seurata A-Studioa ja Tangomarkkinoita koko rahalla, hulluksihan tässä tulee!