Mutta sanottavaa löytyy silti. Taas. Jälleen kerran. Näistä blogeista. Kävi niin ikävästi että luin yhtä blogia eilen. Mielenkiintoinen ja hauska blogi. Koukkuunnuin suorastaan kyseiseen blogiin mutta kuinka kävikään... Koska olen idiootti tampio, en huomannut laittaa blogia kirjanmerkkeihin. Perkele. Nyt en muista blogin nimeä, en millään. Koetin hakea eri sanoillakin sitä blogilistan hausta, ja pah, ei osunut oikeaan. Hiivatti soikoon!

Että pitää ihmisen pään olla kuin laho puu. Jään sappeentumaan. Helvetti soikoon. On tämä kanssa. Jos jollakulla teistä jotka tätä blogia luettu, on vinkata blogi jonka pitäjän laskettu aika on syyskuun aivan lopussa tai lokakuun aivan alussa, kommentoikaa se. Nimi siis. Tai edes hakusana jolla haen. Hiton hiton hitto! Pitäisi potkaista itseään ihraiseen ahteriin.

BTW, menen nyt maate tuohon sohvalle pikku pojan seuraksi. Tuo kun heräsi hetki sitten ja tuijottaa nyt peiton alta tyytyväisenä juniorikanavan raastavia ohjelmia eli Tuomas Veturia, Tomi Traktoria ja Hamtaroa.