Yhdellä iskulla, tuosta vaan. Heti kun illalla olin ajatellut että hittoako tolla kännylläkään tekee herättämässä kun kuitenkin herään aiemmin. Onneksi jostain kumman syystä löin kännyn hetkeksi latinkiin ja otin mukaan, kas heräsin vasta sen soimiseen. Mistä moinen... Voiko seksi vaikuttaa niin paljon? Niin, minä sain. Pitkästä aikaa, harvinaista herkkua. Vaikka nukkumaan mennessä kirosinkin mielessä lapset ja heidän seitsemännen aistinsa.

Niin, eihän sitä tietenkään etukäteen kuuluisi koskaan tietää tai kysyä että onnistuisiko, saisinko, miten olisi... Mutta nyt kun tässä viime aikoina on senkin kanssa saanut aika tehokkaasti näpeilleen, otin ja kysyin lähes suoraan mieheltä että eikö nyt sitä itseään voisi edes niinkun hieman tarjota. Että tässä niinkun ihan oikeesti panettaa... Kamalaa, missä se romantiikka mahtoi sitten olla tuostakin, en tiedä, aina kai sitä ei voi vain odottaa vaan on käytävä suoraan toimintaan. Vaikka sitten verbaliikalla jos kerran miehellä on merkillinen tapa sätkiä käsistä. Siis joka tapauksessa, tarjoilua luvattiin jo kysyessä.

Ja mistä ihmeestä lapset sen sitten aavistavat? Normaalisti pieni poika nukkuu jo ennen puoli yhdeksää. Ja neiti nukahtaa ennen kymmentä ilman ääntäkään kun tämä komennetaan yhdeksältä nukkumaan. Mutta eilen, ei. Ei mitään toivoakaan nukkumisesta. Kymmenen aikaan illalla olin jo muuttumassa hermoraunioksi kuunnellessani kuinka askeleet kopisi sinne ja tänne, nauru kaikui ja komentamiset vaikuttivat kaikki ruhtinaalliset kolme minuuttia ennenkuin melu alkoi uudestaan. Perkele että korpesi.

Koetin kääntää asian mielessäni huumorin puolelle eli tuumasin sänkyyn mennessä miehelle, että mistä helvetistä ne tiesi että äiti olisi saanut melaa mekkoon. Hiljaisuus sänkyihin saatiin vasta yhdentoista jälkeen. Siihen mennessä mies oli jo kiskotellut ja haukotellut kymmeniä kertoja, kun väsyttää niin makeasti. Merkillistä kyllä, se ei nukahtanut. Ja vielä merkillisempää, tarjoilu toimi. Selviänköhän tästä järkytyksestä viikkoon? Nyt poistun. Hetkeksi. Palaan kunhan ehdin. Menen hehkumaan onnea kahvikupin ääreen.