Taas meni satanen. Täähän sopii tähän, ottaen huomioon että modeemi maksoi seitkyt ekkee. Siemensin sontaan en enää modeemimaailmassa sotkeennu, huomasin juuri että kumpikin rikkinäinen on sitä lajia. Ja toinen ehti olla käytössä ehkä puoli vuotta, toinen saman mokoman. Katsotaan nyt täyttääkö TeleWell myyjän lupaukset vai osoittautuuko tuokin paskaksi.

Päivä ainakin on osoittautunut. Sataa. Kaatamalla, tihkuttamalla, kaatamalla. Ihan sama kummalla tyylillä, sataa joka tapauksessa. Muksut kiipee likipitäen seinille, serkukset kinaa autoista ja ukoista ja siitä kuka määrää, tyttölauma onneksi ainakin tilapäisesti leikkii sievästi kolmistaan. Voi elämän käsi. Ehkä kenties ja mahdollisesti nämä serkuksetkin vielä hiljenevät. Löytävät sovun, edes jonkinlaisen. Toivoa sopii.

Päätä jyhmii jyhmii ja jyhmii. Mitä hittoa minäkin tässä jatkuvasti hyppään päivittämässä, kotihommiakin löytyisi. Mutta kun ei huvita, jaksa eikä kiinnosta. Ruoka on tehtynä ja viimeksi eilen imuroitu, pyykkikopat vasta puolillaan. Olkoon siis. Eskarineidin vaatteet täytyy lykätä koneeseen kun saa aikaiseksi, varsin kuraisia ovat. Ne tosin täytyy laittaa ilman muita kuteita ja ilman huuhteluainetta eli paskan väli koska laittaa. Kunhan aamuksi on kuivat niin siinä on riittävästi. Ulos ei tänään tarvitse enää mennä, ei tuohon sateeseen.

Mies tulee kohta aamuvuorosta, sille laitan omat sapuskat, tai no, lämmitän mutta työnä tuo on luokkaa hetkonen. En tiedä vaikuttiko eilinen kuinka paljon omaan oloon, ainakin jotenkin on nyt vähemmän ärsyyntynyt olo ja vähemmän kiusaantunut. Jos se kehtaa minut halliin viedä niin miksi ei sitten sietäisi kuitenkin minuun katsomista. Kunhan vielä koskisi. Muutakin kuin vain kainaloon ottamalla tai mahaa sivelemällä.

Siis apua, mitä tätä kiertelemään. Minua panettaa. Puhtaasti ja rehellisesti. Kohta näen varmasti jo seksiunia ja mietin miten saisin koko talon itselleni edes puoleksi tunniksi. Omin käsin onneen jos muu ei auta. Kannatti tätäkin nyt sitten mieleensä päästää, nyt vasta sitten panettaakin. Perkele, menen pyykkikonetta lataamaan. Saatanan saatana sentäs.