Normaaliin aamutyyliin. Siellä paistaa aurinko ihan yhtä kuumasti kuin täällä, lapset ovat nauttineet lämmöstä aamukahdeksasta asti. Hyvä ja hienoa.

Pyyteli kovasti että menisin jo huomenna illalla hoitolasten lähdettyä sinne. En nyt sitten tiedä, jaksanko lähteä ajamaan enää illansuussa. Muutenkin huonoa tuo pitkään autossa istuminen ja siihen alle aikainen herätys ja täysi hulinapäivä hoidokkien kanssa joten nähtäväksi jää. Ajattelin nyt kuitenkin varmuuden vuoksi kysyä murkunkin mielipidettä, sen mökille saaminen kun on työn ja tuskan takana. Ja mikäli tuo ei vielä huomenna halua, niin täytyy sitten varoiksi kysyä sille "hoitotätiä" tänne.

Vauva on onneksi kääntynyt taas pää alaspäin. Pelolla olen sitäkin toivonut koko ajan, vasta viimeisen viikon aikana se on tajunnut että massussa voi olla muussakin asennossa kuin seisomassa. Hyvä niin, ehkäpä se tajuaa loppujen lopuksi asettua vallan tähän pää alaspäin asentoon. Toivottavasti ainakin, muuten menee puukotteluksi koko syntymä.

Vähin erin koettanut suunnitella päivän touhuja, jos vaikka saisi murkunkin liikkeelle. Vähän jotain, etten vallan jämähdä tähän koneen ääreen koko päiväksi. Poistun siis.