Parempi laittaa rumat sanat paperille, tai no blogiin kun alkaa niitä tenaville viljelemään. Tiedättekö, mistä lasten yksi nimitys, ipanat, on johdettu. Se on aivan varmasti johdettu sanasta apinat! Kuvaako tunteitani tällä hetkellä? Mikä ihme siinä on, että kun sanot ovessa kolinan riittävän, ei enää kertaakaan kuljeta sisään-ulos periaatteella käyn, menen, käyn, menen, niin että ovi avautuu minuutin välein, vain pamahtaakseen kiinni yhtä usein, on sekin liian vaikea saana kuukunaan?

Perkeleen perkele! Seuraavaan hotellin purkumyyntiin lähden oitis kun riittävän lähellä sellainen on, ostan pyöröoven jossa apina-ipanat voivat pyöriä vaikka puolet päivästä ilman että ovi jatkuvasti kolisee! Perkele!!! Takaraivossa paukuttaa tahtia kappale, tahdon uuden elämän, viimeinkin sen ymmärrän... Kuten joka kerta kun vitutus nousee riittävän korkealle tasolle. Tähän vitutukseen ei ole olemassa muita hoitomuotoja kuin räminämusiikki, koppiin sulkeutuminen tai hyvä ruoka. Joka tosin auttaa enemmänkin ajatustasolla.

Hieno johdanto siihen, että kaksi tuntia ja soitan. Kebabpaikkaan. Sanon tutulle paikan pitäjälle maagiset taikasanat, iso iskender ja hukuta koko komeus valkosipulikastikkeeseen. Poistun nyt. Otan vaakatason, toivottavasti ovi ei kolise hetkeen.