Seksiä. Ja sen puutettakin. Tottakai, nehän kaksi asiaa on kuulunut viime aikoina yhteen, seksi ja sen puute. Meillä on ollut aina virkeä ja viriili seksielämä. Minä olen ollut se laiskempi osapuoli, mies se aktiivimpi. Yllättäen uskallan väittää että näin on aika monessa muussakin perheessä, mies aktiivisempi. Nyt tilanne on kääntynyt siis päälaelleen. Ja se jos mikä herättää ajatuksia. Monenlaisia. Osa niistä ihan hullujakin.

Mies sitä joskus on sanonut, että hän on kyllä joutunut tottumaan siihen että pakit tulee välillä. Mutta annapa olla, jos minä saan pakit. Menee kuulemma vaimolla rytmi sekaisin. Niinkun meneekin, en edes kiellä. Mutta toisaalta, nämä pakit nyt on ollut sen verran pitkittyneet että tässä menee rytmi totaalisesti sekaisin. Parin kuukauden pakit laittaa kyllä miettimään useaakin mahdollisuutta. Yksi mikä kävi mielessä oli se, että onko sillä toinen. No, sen hautasin kyllä samantien, ihan yhtä kuolleena ajatuksena kuin oli syntyessään.

Jos sillä toinen sattuisi olemaan, se olisi kyllä aika fakiiri. Missähän välissä? Töissä ruokatunnilla? Puolen tunnin kauppareissulla? Yhtälö ei oikein toimi. Ja jotenkin, jostain kumman syystä, en siihen edes usko. Luottamus tässä asiassa on lujaa laatua vaikka se muuten nyt onkin kolauksista kärsinyt. Toinen mikä tuli luonnollisestikin mieleen, ja joka sitten osoittautui myös näköjään oikeaksi on ulkomuoto. Se ei vaan tykkää. Ei tykkää mahasta. Minusta kuulemma, mutta ei mahasta.

Jäin vaan miettimään, että kyllä se silti on seksiä halunnut aiemmilla odotuskerroilla. Yksi joka olisi tietysti hyvinkin looginen syy, on pelko. Kun tämä odotus nyt tosiaan on ollut mitä on, että se jotenkin pelkää tai alitajuisesti varoo seksiä. Ettei tulisi mitään. Loogista, mutta tosiasiassa tämä vaihtoehto kuuluu niihin joita en tietenkään ota edes huomioon silloin kun tunnen itseäni loukatun. Nainen kenties? Siis minä?

Oli miten oli, tuntuu oudolta olla se halukkaampi osapuoli. Se saa väkisinkin miettimään kaikenlaisia asioita. Yksi mietintäkohde on ollut se, että jos se ei sitten haluakaan enää edes vauvan synnyttyä. Jos en itse edes kohta muista mitä seksi on. Jotain syötävää kenties? Jos se ei tunnukaan enää luontevalta. Osaako sitä? Siis aivan hulluja ajatuksia. Kuten sanoin. Ja kuten mieskin sanoi, vaimolta menee rytmi sekaisin. Kun saa pakit.

Jep jep, mietintä on suoritettu, aloitan aamupalatarjoilun. Palaan taas.