Minua panettaa. Siis ihan rehellisesti sanottuna, tekee mieli seksiä, panoa, rajua rakkautta. Valitettava totuus on se, että sitä, siis seksiä, meillä ei ole pariin kuukauteen ollut. Ehei, se ei johdu siitä, etteikö hellyyttä olisi ollut. Eikä se johdu siitäkään, että kuten mies aiemmin sanoi, inhottaisin sitä. Ja ei, aiemmissa odotuksissa sitä on ollut, eli seksittömyys ei ole myöskään totuttu tapa odotusaikana. Ja en ole edes ainoa tässä talossa joka sitä seksiä kaipaa.

Mies tuumasi illalla, romanttiseen miesmäiseen tapaan, saunajäähyllä ollessamme, että odottaa kuin kuuta nousevaa köyrimistä. Ihana romantikko. Mitä siihen vastaat. Voi tsiisus sun kanssa, olipa taas sanat valittuna. Syy miksi sitä seksiä ei ole ollut on aika simppeli, ja jotenkin hämmästyttää minua suunnattomasti. Mies on päättänyt omassa pikku pähkinässään, ettei tee mitään mikä saattaa olla vähänkään vaaraksi odotukselle.

Just. Siis ymmärrän kyllä, ja en ymmärrä. Se, minkä ymmärrän kuuluu osioon "koko odotus mennyt ihan omalla tyylillään ja koko ajan saanut olla varpaillaan jatkon suhteen" mutta se mitä en ymmärrä, on taas osiossa "miten normaalikani pystyy leikkimään munkkia kuukausikaupalla". Siis ihan oikeasti. Olen koettanut olla ajattelematta koko asiaa, koska en voi mitään itselleni tämän asian suhteen... Käy siis niin, että kun päästänkin ajatuksiini seksin, alkaa päässä piukomaan. Himot hyrräämään. Alapäätä pakottamaan.

En ole koskaan ollut mikään nymfomaani, seksuaalisesti yliviriili tai muutakaan, mutta en minäkään sentään pysty olemaan haluitta viikko tolkulla. Ja mies on sentään ollut meistä kahdesta se seksuaalisesti aktiivisempi osapuoli, joten miten hitossa hän on pystynyt tämän pari kuukautta sitkistelemään? On se saamari sitkeä sissi. Epäilisin jopa sillä olevan jonkun toisen joka helpottaa paineita, mikäli se liikkuisi muuallakin kuin kaupassa lasten kanssa tai kävisi salilla siskonsa miehen kanssa. Mutta kun ei.

Tässä panetustilassa, mikä tästä asian kirjoittamisesta nyt iski päälle, johtuen, ristin nyt käteni, luon silmät tuonne jonnekin ylöspäin ja rukoilen hartaasti seuraavaa: hyvä isä sentään, anna neuvolalääkärin sanoa nuo maagiset taikasanat huomenna kun sinne menen "rouva on hyvä vaan ja harrastaa seksiä jos siltä tuntuu, kohdunsuu on tiukasti kiinni ja kova kuin kivi", vaikka lääkäri sitten lisäisi litaniaansa sivuhuomautuksen siitä että mitään akrobatiatemppuja saati rajua seksiä ei passaa harjoittaa...

Alkoi oikein korvissa humisemaan nyt. Taidan mennä lukemaan muutaman ave marian ja raamatunlauseen tähän väliin... Josko sana SEKSI vaikka unohtuisi sanavarastosta ainakin huomiseen asti.